Mijn verhaal en the clown

Ik kwam Clown Johnny tegen in New York.  Deze act moest naar Nederland komen.  een aantal jaren geleden  stond “Drown the Clown” in Den Haag.  Een kas kraker en de enige in Europa. Daarna volgden vele festivals en bedrijfs uitjes. Vanwege de VGA mogen vele beelden hier niet getoond worden tot mijn spijt.

Waar kan je nog echt in contact komen met een clown die je irriteert…beledigd…een kusje geeft..je vrouw een compliment geeft…je vriend kleineert..om vervolgens onder te gaan in het koude water..het is de nar die ruimte geeft tussen jullie flaporen. Beter dan een duur uurtje bij de hersendokter…

Omdat ik vaak geen zin heb in lastige vragen en geld zal Arthur K. contact met u opnemen na het invullen van de contact pagina. Hij is mijn PA.  Ik heb Arthur vaak uitgemaakt voor rotte vis dus heeft inmiddels een olifantenhuid en kan een stevig robbertje onderhandelen. Ooit begonnen bij parkpop en daarna afgezakt tot huiskamer concerten. Ook hij heeft invulling nodig voor zijn leven. Wie nIet? Dus respect is my middle name. Help hem een fijne dag te hebben.